Sunday, May 25, 2008

Happy Teacher's Day!




Tanggal 16 Mei merupakan hari yang paling dinanti-nanti oleh guru-guru kita! Haa masa ni lah dorang dapat melakukan aktiviti bersama pelajar, dan masa ni juga lah mereka dapat hadiah dan penghargaan!hehhe.. selain tu ada la yang rasa terharu sikit kan.. jadi "Selamat Hari Guru kepada semua guru di SMK.Beserah!yahooo!!!

3 comments:

izhar said...

bagus2.kadet laut masih meneruskan tradisi...

Journalist said...

Hehhe ada lagi org pg kat blog ni!
Lama dah tak update.
Skang dah habis skolah dah pun..

Ni ex student SMKB eh?
Bagus2..

Anonymous said...

ha ah..sy ex chief kadet laut SMKB thn 2004. tgk blog ni trus teringat zaman skola dlu..rindu sgt. rse mcm nk dtg melawat SMKB ar. tp dgr cite cikgu2 lme rmai dh xde. dh bertukar.

teringat kat cikgu azlina yg mengajar pendidikan seni tu. die yg banyak bagi semangat n bersungguh2 sruh sy smbg blaja.kalo x, mgkin sy dh xsmbung blaja lagi skrg.

hmm tp blog ni mcm xbrape expose sgt to the ex students SMKB.npe ye?

ni official blog SMKB ke??

1 lg...sy nak cari logo SMKB la.
yg softcopy...format jpeg atau png, ade x??