Sunday, April 26, 2009

Hi Semua!



Terima kasih kerana masih ada lagi yang sudi melawat blog ini. Sebenarnya sudah lama tak di updatekan. Dari tahun lepas sebab sibuk dengan persediaan peperiksaan SPM. Kemarin buka e-mail ada ex-student yang menemui blog ni, jadi terima kasih. Blog ni bukan lah sekolah yang buat, pelajarnya yang buat. Oleh kerana saya pun dah jadi ex-student SMKB tak dapat nak update, tapi minggu depan akan ada cerita baru yang akan di update oleh anak buah dari SMKB. Jengok-jengok lah ya! :)
(Kepada yang meminta soft copy logo sekolah, ini je yang saya dapat bantu.)






xoxo,
Journalist.

3 comments:

Anonymous said...

huhu...its okla
yg scan pon blhlaa
pndai2 la sy edit jd jpeg ke nnt.
pape pun timekaseh byk2 to the writer...keep in touch!

n a d h said...

yes2.. thats true.. ade citer bru..
jgn lupe taw.. jenguk laa..

eushahida farizza said...

good job pple! good luck : )